VALTTI-TYÖPAJA: KESÄDUUNI MYSTEERIHUONEOHJAAJANA?

Duolingo – Opi uusi kieli kätevästi ilmaiseksi!
13.3.2019
Kevään toinen yhteishakuaika alkaa!
18.3.2019
Duolingo – Opi uusi kieli kätevästi ilmaiseksi!
13.3.2019
Kevään toinen yhteishakuaika alkaa!
18.3.2019
Kesäduuni OP:n piikkiin 2019 - tervehdys OP Länsi-Suomesta!

Valtti-työpaja muiden paikkojen joukossa hekee nyt kesätyöntekijöitä siisteihin hommiin! Lyyti.fi -sivutolta pääset näkemään OP:n piikkiin meneviä kesätyöpaikkoja!

Mysteerihuoneohjaaja:
Haluaisitko päästä tutustumaan pakohuonetyyppisten mysteerihuoneiden kehittämiseen ja järjestämiseen?
Haemme nuorta kahden viikon kesätyöhön jossa nuori pääsee osaksi Kankaanpään aikuiskoulutussäätiön rentoa ja idearikasta mysteeritiimiä!
Pääset tiimiläisen mukaan vetämään mysteerihuoneita asiakkaille jossa hoidetaan koko pelin kulku asiakkaiden vastaanotosta, laskutukseen ja itse pelin valvontaan. työhösi kuuluu myös huoneen valmistelu ennen asiakkaan saapumista.

Tarvitsemme aina uusia ideoita mysteerihuoneiden muokkaukseen ja uusien ideoiden kehittämiseen, joten pääset tuomaa myös luovuuttasi työhön mukaan. Aikaisempaa työkokemusta pakohuonepeleihin ei tarvita, mutta toivomme sinulta positiivista asennetta, halua toimia ihmisten parissa sekä innokkuutta uusien asioiden oppimiseen.


Terveiset sivustolta: "Hyvä 15-17-vuotias nuori, sivulla on lueteltuna kaikki 52 kampanjan kautta haettavissa olevaa tuettua nuorten kesätyöpaikkaa, kesätyön sijainti -järjestyksessä."

Hakuaika 18.3.-18.4. joten hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään to 18.4.
Jos haluat kesätöihin mysteerihuoneohjaajaksi tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se suoraan Valtti-työpajan sähköpostiin osoitteeseen niina.veko@valtti.fi