Miten saan verkkopankkitunnukset?Pankkitunnukset vastaavat allekirjoitustasi ja tarvitset niitä tunnistautuaksesi verkko- ja mobiilipankissa sekä muiden palveluntarjoajien, kuten Kelan palveluissa. Lisäksi tarvitset tunnuksia maksaessasi verkko-ostoksia. HUOM! Omat tunnuksesi on tarkoitettu vain sinun käyttöösi, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Aktia

Jos sinulla ei ole Aktian pankkitunnuksia voit kirjautua Nordean, Danske Bankin, OP:n, säästöpankkien, POP Pankin tai Handelsbankenin tunnuksilla tarkistamaan palveluitasi tai hakemaan asuntolainaa. Aktian verkkopankin tunnukset saat lähimmästä Aktian konttorista. Katso kartalta.

Lue lisää Aktian konttorit-ja-asiakaspalvelu sivulta.

Danske Bank

Jos olet yli 15-vuotias voit hakea pankkitunnuksia molempien vanhempien suostumuksella.

Pankkitunnukset muodostuvat käyttäjätunnuksesta, salasanasta ja turvakortista. Ensimmäinen salasana on voimassa 30 päivää. Kirjaudu tänä aikana verkkopankkiin ja vaihda salasana. Salasanaksi voit valita itse mieleisesi nelinumeroisen luvun.

Saat ensimmäiset pannkkitunnukset käymällä konttorissa. Katso kartalta lähin pankkisi. Tarvitset henkilöllisyystodistuksen (kuvallinen ajokortti, henkilökortti, passi) mukaasi. Varaa aika soittamalla ajanvarausnumeroon: 0100 4000 ma-pe klo 8-20.

Lue lisää Danskebankin pankkitunnukset sivulta.

Handelsbanken

Saadaksesi verkkopankkitunnukset sinun on asioitava Handelsbanken konttorissa. Katso kartalta. Konttori on auki ma-pe klo 10-16:30.

Nordea

Nordean asiakkailla on valittavanaan pysyvän käyttäjätunnuksen lisäksi kolme tunnistautumisvaihtoehtoa: tunnuslukusovellus (mobiililaitteille), tunnuslukulaite (jos ei ole mobiililaitetta) ja tunnuslukukortti.

HUOM! Tunnuslukukortti poistuu käytöstä vuoden 2018 aikana, joten suositeltavaa on hankkia joko tunnuslukusovellus tai tunnuslukulaite.

Lue lisää ja hanki itsellesi sopiva vaihtoehto Nordean pankkitunnukset sivulta.

Oma Säästöpankki

Saat pankkitunnukset lähimmästä Oma Säästöpankin konttorista. Katso kartalta.

Lue lisää Oma Säästöpankin pankkitunnukset sivulta.

Osuuspankki

Verkkopalvelutunnuksilla voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioita verkossa. Saat henkilökohtaiset verkkopalvelutunnukset, kun olet Osuuspankin asiakas. Päästäksesi Osuuspankin asiakkaaksi mene käymään lähimmällä konttorilla.

Katso Kankaanpään OP, Honkajoen OP, Jämijärven OP, Siikaisten OP tai Karvian OP kartalta.

Lue lisää Osuuspankin verkkopankkitunnukset sivulta.

S-Pankki

Voit hakea verkkopankkitunnuksia asiakaspalvelupisteistä, joita löytyy Prismoista, useimmista Sokoksista ja valikoiduista S-marketeista. Saleissa, pienemmissä S-marketeissa sekä ABC-asemilla sijaitsevista asiointipisteistä voit tilata tunnukset lomakkeella ja ne toimitetaan sinulle kotiosoitteeseesi.

Saat verkkopankkitunnukset käyttöösi, kun sinulla on S-Pankin käyttötili tai laaja käyttöoikeus jonkun toisen henkilön S-Tiliin, olet vähjintäään 12-vuotias sekä sinulla on tunnuksia hakiessasi mukana henkilöllisyystodistus.

Lue lisää Säästöpankin pankkitunnukset sivulta.