Tiitus – työnhakusovellus

Kesätyö kevytyrittäjänä
29.4.2019
Nuortenelämä.fi – 100 vinkkiä elämään
2.5.2019

Miksi työnteko kannattaa?

Työkokemus vie eteenpäin ja antaa suuntaa elämälle. Pääset kiinni rutiiniin ja sinulla on syy herätä aamuisin. Työpaikka on erinomainen mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua (nuorena luoduista verkostoista on hyötyä tulevaisuudessa, ja tutun kautta voit saada tulevaisuudessa työpaikankin). Opit paljon uusia juttuja, niin käytännön tekemisestä kuin muista ihmisistä ja itsestäsi.

Tiituksen välityksellä löydät monet erilaiset kesätyöpaikat, niin opiskelun oheen soveltuvat kuin valmistumisen jälkeiset työpaikatkin! Sovellus etsii juuri sinulle parhaiten soveltuvat työpaikat työnhakijaprofiilisi perusteella ja antaa match-prosentin - sinun ei tarvitse muuta kuin swaipata vasemmalle tai oikealle!

Tiituksen profiili on helppo tehdä ja se kulkee mukanasi sovelluksessa, jonka kautta sitä on helppo päivittää tarvittaessa. Tiituksen profiilin avullla on mahdollisuus tuoda omaa persoonaa rohkeasti esille mm. videon ja kuvien avulla. Pidä työnhakijaprofiilisi ajan tasalla niin olet aina valmiina työnhakuun, kun sopiva paikka avautuu. Tiituksen profiilin avulla työnantajat voivat myös hakea suoraan sopivia osaajia ja löytää sinut opiskelijoiden joukosta. Voit seurata sovelluksessa omaa työhakemustasi reaaliaikaisesti, sekä chattailla työnantajien kanssa. Erotu profiilillasi ja tee siitä persoonallinen!

Voi käyttää Tiitusta yleisen toimialueen kautta tai jos oppilaitoksessasi on käytössä Tiitus, voit käyttää Tiitusta oppilaitoksen oman toimialueen kautta. Silloin voit selata juuri oppilaitoksellesi suunnattuja työpaikkoja. Lataa ilmainen sovellus ja aloita työnhaku!