Kesätyö kevytyrittäjänä

Sinustako poliisi? Polamk haku 3.6. asti
29.4.2019
Tiitus – työnhakusovellus
2.5.2019
Sinustako poliisi? Polamk haku 3.6. asti
29.4.2019
Tiitus – työnhakusovellus
2.5.2019

Etkö löytänyt itsellesi kesätyötä? – Ei hätää, luo oma kesätyö kevytyrittäjänä ja työllistä itsesi osaamisellasi!Tuttu tunne: kesätyö on kiven alla ja jopa kaikki harjoittelijan paikat on täytetty – osaamista kuitenkin olisi ja intoa sitäkin enemmän. Mikset siis myisi omaa ammattitaitoasi itse? Kesätyö kevytyrittäjänä kerryttää referenssejä ja lihottaa kukkaroasi ja ansioluetteloasi!

Yrityksissä ja yksityishenkilöillä on kyllä tekemätöntä työtä, mutta työntekijää näitä töitä tekemään harvemmin palkataan. Heihin yhteyttä ottava kevytyrittäjä voi juurikin olla poikkeus ja saada työkeikkoja.

Kesätyö kevytyrittäjänä on riskitön vaihtoehto sekä sinulle että toimeksiantajallesi. Kevytyrittäjyys on myös helppoa: sinä teet työt ja toimeksiantajasi maksaa laskun – UKKO.fi hoitaa kaiken lopun eli laskutuksen, palkanmaksun ja viranomaismaksut ja -tilitykset. Voit siis huoletta keskittyä etsimään asiakkaita ja tienaamaan osaamisellasi!

UKKO.fi-laskutuspalvelu on tarkoitettu kaikille aloille, joilla tuotteena on oma työ ja osaaminen. Jos siis opiskelet esimerkiksi graafista tai kaupallista alaa, kääntämistä, ohjelmointia tai valokuvausta, UKKO.fi sopii sinulle. Myy siis omaa osaamistasi ja ole oma pomosi!
BvUtxfjCMAAnSB5