ILMAINEN eSport -kerho peruttu toistaiseksi!

Northern Script – käsikirjoituskilpailu 2019
27.5.2019
AMKoodari
4.6.2019

eSport -kerho

ESPORT-KERHO ON PERUTTU TOISTAISEKSI KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISRISKIN VÄHENTÄMISEKSI


Ensimmäinen kerhopäivä on maanantaina 17.6. klo 17-20. Kerho on ILMAINEN pelaamisesta kiinnostuneille nuorille, huippupelaaja ei tarvitse olla kunhan asenne on kohdallaan. Ikäsuositus on 13 vuotiaasta ylöspäin. Alle 13 vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen, jos aikomus on pelata yli 12-vuotiaille suunnattuja pelejä.

Koneet ovat kerhon puolesta hankittuna (10kpl), joten omaa ei tarvitse tuoda. Ilmoittautuminen ei ole pakollinen. Paikkana on Valtti-työpaja, Asemakatu 7, Kankaanpää. Ensimmäiset kerrat ovat vapaampaa pelaamista ja toisiin tutustumista, mukavaa yhdessä oloa. Järjestämme myös teemapäiviä, turnauksia ja vanhempain päiviä (niille vanhemmille, jotka ovat halukkaita tulla pelaamaan lastensa kanssa).

Kerho on pitkäkestoinen ja viikottainen tapahtuma.

Jos kysyttävää laita spostia timo.lahdetsalo@valtti.fi tai soita/laita viestiä puh. 044 577 2110. WhatsAppin kautta voi myös laittaa viestiä :)

Tervetuloa mukaan!


Tietoa vanhemmille!


Digiloikka nuorisotyöhön – hanke käynnistyi kesäkuussa 2017 jatko kehittämällä jo olemassa olevaa Apuvirta.fi – sivustoa rakentamalla sinne laaja tietokanta Pohjois-Satakunnan nuorille alueen kaikista mahdollisista palveluista ja tiedoista mitä nuori voi tarvita. Näin olemme luoneet nuorille helposti löydettävän tietopankin. Hankkeeseen kuuluu apuvirta.fi –sivuston lisäksi työpajalta löytyvät mysteerihuoneet (Mummola 2.0, Kellari K15 ja Teekutsut!), LAN-pelitapahtumat että eSport-kerho. Kehitämme jatkuvasti nuorisotyönä nuorille suunnattua mielekästä toimintaa.

Nuorisotyön tarkoituksena on tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa sen edellyttämällä tavalla. Digitaalisen nuorisotyön tehtävä on tarjota koneella istumisen vastapainoksi nuorille ulkoilua, liikuntaa ja aitoja kohtaamisia. Parhaimmillaan digitaalinen nuorisotyö linkittyy saumattomasti osaksi organisaation muuta nuorisotyötä ja sen tavoitteita.

Nuori on kasvava kokonaisuus eikä pelaamisen pitäisi olla kaikki kaikessa, jonka vuoksi olemme luoneet kyselyitä elämän eri osa-alueista, joiden avulla pyrimme kartoittamaan mitä nuoret haluavat kerholta. Aiheina meillä on urheilu, syöminen, nukkuminen, vapaa-aika, kaverisuhteet ja tulevaisuuden näkymä. Kyselyjä tehdään kerhon alussa, aina ennen pelaamista. Kyselyt eivät ole viikoittaisia.

Ystävällisesti tiedottaen,

eSport-kerhon henkilökunta

Jos haluat lisätietoa kerhosta, voit ottaa meihin vapaasti yhteyttä!
Timo Lähdetsalo p. 044 577 2110
Peter Moisio p. 044 577 2147
Mikaela Tervonen p. 044 577 2112

Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@valtti.fi