CV-netti muuttuu kesäkuun jälkeen!

töissä.fi – korkeakouluista valmistuneet työelämässä
26.3.2019
VALTTI-TYÖPAJA: KESÄDUUNI MYYJÄNÄ/ASIAKASPALVELIJANA?
2.4.2019
CV-netin käyttö päättyy 30.6.2019. Ota halutessasi CV-netin tiedot talteen, sillä tietoja ei ole saatavissa käytön päättymisen jälkeen.

Lisätietoja saat henkilöasiakkaan puhelinpalvelusta, puh. 0295 025 500. Puhelinpalvelu on auki ma - pe klo 9.00–16.15.


CV-netin korvaa kokonaisuudessaan Työmarkkinatori-palvelu, jonka toiminta ja tarkoitus ovat samankaltaisia kuin CV-netissä. Työmarkkinatoria päivitetään vielä, joten valmista verisota ei ole saatavilla ennen heinäkuuta. Työmarkkinatorin tarkoitus on tuoda työelämän palvelut yhteen paikkaan.

Työmarkkinatorin ensimmäinen versio Hakupalvelusta on auki. "Voit kirjautua Hakupalveluun ja tehdä työnhakuprofiilin, jonka perusteella Hakupalvelu ehdottaa juuri sinun osaamiseesi sopivia avoimia työpaikkoja. Työnantajana voit Hakupalveluun kirjautumalla tallentaa avoimia työpaikkoja ja saada niihin sopivia ehdokkaita. Kehitämme Hakupalvelua paremmaksi ja antamalla palautetta voit vaikuttaa kehittämiseen. Myöhemmin julkaistavassa Hakupalvelun tuotantoversiossa tulee käyttöön myös mm. kirjautumattoman käyttäjän palvelut." Työbhakijana voit luoda osaamisprofiilin ja julkaista siihen perustuvan työnhakuprofiilin nähdäksesi, millaisia sopivia avoimia työpaikkoja juuri sinulle on tarjolla.

Tällä hetkellä Työmarkkinatorin verkkopalvelukokonaisuudesta on julki vasta ensimmäinen osa, Hakupalvelu. Lähivuosina Työmarkkinatori kasvaa julkisten ja yksityisten toimijoiden yhteiseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa työnhakijalle ja työnantajalle kaikki palvelut yhden verkkopalvelun kautta.

Työmarkkinatorin keskiössä ovat ihmiset sekä heidän työelämään ja osaamiseen liittyvät tarpeensa. Käytännössä Työmarkkinatori laajenee verkkopalveluksi, joka tarjoaa työllistymiseen ja oman osaamisen tunnistamiseen sekä kehittämiseen liittyvät palvelut niin 15-vuotiaalle kuin eläkeikää lähestyvälle.

Lue lisää tämänhetkisestä Työmarkkinatorista.