Kevään toinen yhteishakuaika alkaa!
18.3.2019
AW Academy – uusi ura 12 viikossa!
18.3.2019
Kevään toinen yhteishakuaika alkaa!
18.3.2019
AW Academy – uusi ura 12 viikossa!
18.3.2019

Rekrytoiva koulutusohjelma ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin esimerkiksi front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt usealla paikkakunnalla toteutettava Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin.

Code Bootcamp on tehokas väylä päästä kiinni ohjelmistokehitystyöhön jo ennen kuin oikeat käytännön projektit alkavat yhteistyöyrityksessä.

Hae siis mukaan riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta aiemmin vai ei – oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen alaa kohtaan riittää!

Bootcampin kautta Code Academyyn

Bootcampin aikana pääset tutustumaan ohjelmistokehityksen maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla. Bootcamp ei vielä sisällä yritystyöskentelyä, mutta sen aikana etsimme yhdessä sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikan rekrytoivassa koulutusohjelmassa, Code Academyssa, saavat kaikki, joille löytyy yhteistyöyritys.

Yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmistokehityksen tehtäviin jatkuvasti. Näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi, sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään taitosi johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka. Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla Code Academyn valinnoissa mukana alusta alkaen!

Lue lisää ja hae mukaan Turun ohjelmaan!