ILMAINEN eSport -kerho peruttu toistaiseksi!
31.5.2019
Wibit -rata Kankaanpäähän!
11.12.2019
ILMAINEN eSport -kerho peruttu toistaiseksi!
31.5.2019
Wibit -rata Kankaanpäähän!
11.12.2019
Sinustako tulevaisuuden koodaritähti?

AMKoodari koulutus on sinulle, joka haluat oppia tulevaisuuden ammatin, päivittää tietosi, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi luontaisen luovuutesi pohjalta.

AMKoodari on hyvä startti koodaajan urasta haaveilevalle, lisäkoulutukseksi jo koodaamista osaavalle, uranvaihtajalle sekä yrityksen henkilökunnan koulutukseen. Opintoja voi suorittaa oman työn ohella tai täyspäiväisenä opiskelijana. Koulutus on tarkoitettu kaikille ja kaiken tasoisille henkilöille, tutkinto-opiskelijoita lukuun ottamatta.

Miksi koodariksi?

Maailma digitalisoituu hurjaa vauhtia, ja globaaleihin haasteisiin on kova tarve vastata uusien innovaatioiden avulla. Koodausosaamisesta on huutava pula. Suomi tarvitsee kasvun ja hyvinvoinnin takaamiseksi osaajia, jotka haluavat oppia uutta ja olla mukana rakentamassa tulevaisuutta.

Kiinnostuitko? Näin haet mukaan...

- tutustu kurssitarjontaan täältä
- rakenna itsellesi sopiva kokonaisuus, voit yhdistellä kaikkien viiden korkeakoulun tarjontaa
- koulutustarjonta on jaettu omiksi kokonaisuuksiksi eli moduuleiksi, voit valita niistä joko yhden tai useamman (lisäksi voit valita yksittäisiä kursseja eli koko moduulia ei tarvitse suorittaa)
- kurssien toteutustavat (virtuaali/lähiopetus), vaativuustasot ja tarvittavat lähtötiedot vaihtelevat kurssista riippuen (lisätietoja saat korkeakoulun yhteyshenkilöltä)
- apua kursseille rekisteröitymiseen ja lisätietoja oikeantasoisiin kurssivalintoihin saat yhteyshenkilöltä
- kuhunkin korkeakouluun, jonka kursseja suorittaa, tulee rekisteröityä erikseen
- virtuaalikursseille voit hakea ja aloittaa milloin vain
- esitietovaatimukset, lähiopetuskurssien aikataulut ja kursseille mahtuvat opiskelijamäärät löydät kunkin korkeakoulun sivulta kurssin tarkemmasta kuvauksesta

Haluatko lukea lisää? amkoodari.fi